Bekerelevatoren voor poeders en granulaten

Werking

Aan de bovenzijde wordt het product door middelpuntvliedende kracht uit de beker geslingerd. Door montage van een plaat (tong) dicht op de buitenzijde van de beker wordt de neergaande buis afgesloten. Hiermee wordt voorkomen dat het product terugvalt.

Elevator - Bekerelevator - ATEX - CE

 

Jarenlange ervaring met elevatoren

Jan Heij Machinefabriek bouwt al jarenlang de meest uiteenlopende bekerelevatoren of kortweg 'elevatoren'. Door deze uitgebreide ervaring zijn wij in staat om een elevator te maken die het meest voldoet aan uw verwachtingen. 

De Wekeromse machinefabriek heeft deze ervaring opgedaan bij intern transport van diverse stoffen. Zowel in poedervorm als in granulaten. Verder worden wij regelmatig gevraagd om mee te denken in transport van totaal nieuwe producten. Hiervoor vragen we dan een monster van het te transporteren product. We bouwen een testopstelling en zodra deze voldoet, bouwen we de uiteindelijke machine.

Elevatorkop ATEX

CE/Atex

Onze elevatoren worden uiteraard geleverd met CE-markering. Indien gewenst is het mogelijk om de elevator te voorzien van ATEX-markering tot categorie 2D (geschikt voor atexzone 21 en 22)

Daarnaast worden onze bekerelevatoren continu geëvalueerd en aangepast aan de nieuwste inzichten op machine- en explosieveiligheid. Met een elevator van Jan Heij Machinefabriek (JHM) bent u verzekerd van een goede machine.

Meer weten over CE en Atex voor bekerelevatoren?

Laat ons úw elevator maken!

Contact