Schroeftransporteurs voor poeder en granulaat

Een schroeftransporteur is bedoeld om poedervormige producten en granulaten te transporteren of te doseren. Dit transport gebeurt door een as voorzien van schroefbladen in een buis of trog rond te draaien. De schroefbladen duwen het product vooruit in de richting van een uitloop.

Al 49 jaar specialist in schroeftransport

 

Jarenlange ervaring in transportschroeven

Jan Heij Machinefabriek bouwt al jarenlang de meest uiteenlopende schroef transporteurs of transportschroeven. Door deze uitgebreide ervaring zijn wij in staat om een transportschroef te maken die het meest voldoet aan uw verwachtingen. 

De Wekeromse Machinefabriek heeft deze ervaring opgedaan bij intern transport van diverse stoffen. Zowel in poedervorm als in granulaten. Verder worden wij regelmatig gevraagd om mee te denken in transport van totaal nieuwe producten. Hiervoor vragen we dan een monster van het te transporteren product. We bouwen een testopstelling en zodra deze voldoet, bouwen we de uiteindelijke machine.

CE/Atex

Onze transportschroeven worden uiteraard geleverd met CE-markering. Indien gewenst is het mogelijk om de schroeftransporteur te voorzien van ATEX-markering tot categorie 2D (geschikt voor atexzone 21 en 22)

Daarnaast worden onze transportschroeven continu geëvalueerd en aangepast aan de nieuwste inzichten op machine- en explosieveiligheid. Met een Schroeftransporteur van Jan Heij Machinefabriek (JHM) bent u verzekerd van een goede machine.

Meer weten over CE en Atex voor schroeftransporteurs?

Contact met onze machinefabriek

Contact